Ανακοίνωση

Πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση του ΣΥ.Σ.Π.Α και από την έναρξη υλοποίησης του Ομαδικού Προγράμματος πρόσθετης Ασφάλισης.
Στην διάρκεια αυτής της περιόδου χιλιάδες συνάδελφοι και μέλη των οικογενειών τους συμμετείχαν ενεργά σ’ ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα ενώ εκατοντάδες ασφαλισμένοι αποζημιώθηκαν για ένα κόστος ποιοτικής νοσηλείας τους, αρκετών εκατομμυρίων ευρώ!
Ως νέα Διοίκηση του Συνδέσμου καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για την τήρηση των όρων του σχετικού συμβολαίου και την βιωσιμότητά του όσο και για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων παρουσιάστηκαν.

Παρά τις προσπάθειές μας η συνεργαζόμενη για πολλά χρόνια ασφαλιστική εταιρία (Ευρωπαϊκή Πίστη) προχώρησε στη λύση της ασφαλιστικής σύμβασης που είχε συνάψει με τον σύνδεσμό μας.

Ο σύνδεσμός μας άμεσα προχώρησε σε συνεργασία με νέα ασφαλιστική εταιρία (Συνεταιριστική Ασφαλιστική) και εξασφάλισε ομαδικό πρόγραμμα πρόσθετης ασφάλισης για τους συναδέλφους συνταξιούχους και τα μέλη των οικογενειών τους.
Παράλληλα, θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που παρέχει η ύπαρξη ενός μαζικού φορέα (Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Τηλεπ/νιών-Ομίλου ΟΤΕ), προκειμένου να διευρύνονται συνεχώς οι παροχές προς τα μέλη μας με προνομιακούς όρους (ισόβια συμπληρωματική ασφάλιση, πρόγραμμα κατιόντων, πρωτοβάθμια περίθαλψη, Κάρτα Υγείας κ.λ.π.).
Σήμερα πλέον, πιστεύουμε ότι συμμετέχουμε σε ένα πρόγραμμα μοναδικό σε ποιότητα παροχών και σε ύψος ασφαλίστρων.
Χρέος μας είναι, επομένως, να κάνουμε ό,τι περνάει από το Χέρι μας ώστε να μακροημερεύσει η κατάκτησή μας αυτή και να αντέξει στις δοκιμασίες της σημερινής πολύ δύσκολης συγκυρίας.
Σε μια τέτοια κατεύθυνση, η Διοίκηση του ΣΥ.Σ.Π.Α θα συνεχίσει και θα εντείνει τις προσπάθειές της.
Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό.
Χρειάζεται να βάλουμε πλάτη ΟΛΟΙ.
Ο καθένας από εμάς, μπορεί και πρέπει να κάνει δική του, προσωπική υπόθεση την ομαλή συνέχεια του ομαδικού μας εγχειρήματος και τη προ απαιτούμενη μαζικοποίηση του Συνδέσμου.
Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε. Το μπορούμε. Έτσι δεν είναι;